RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a găsit calea de a scăpa de Mădălin Popa

/ 3 iunie 2011

După trei ani în care a mâncat degeaba banii Pandurilor, Mădălin Popa ar putea fi, în sfârşit, trimis acasă.

Secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi, a declarat că a înaintat Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor un document prin care cere “divorţul” oficial de Mădălin Popa: “Pandurii Târgu Jiu s-a adresat la 02.06.2011 Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF solicitând constatarea renunţării unilaterale a convenţiei civile încheiate cu jucătorul Popa Mădălin pentru justa cauză sportivă deoarece în sezonul trecut jucătorul nu a evoluat în cel puţin 10 % din meciurile Ligii I cum e prevăzut în regulament”.

Mădălin Popa a ajuns la Târgu Jiu în vara anului 2008 în urma unui schimb cu Andrei Enescu, dar în urma căruia Pandurii a fost nevoită să plătească un comision de 50.000 de euro, comision care a dus şi la un litigiu care a fost la un pas să provoace o neprogramare în debutul returului campionatului trecut. Popa nu a apucat în cei trei ani să bifeze nici măcar un minut în tricoul primei echipe, el fiind fie împrumutat la Minerul Motru, fie trimis la echipa a doua.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.