RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Transferul lui Marius Popa la U Cluj a intrat în impas

/ 13 decembrie 2010

Pandurii nu sunt de acord cu un transfer al lui Marius Popa din care să nu se aleagă şi cu o sumă rezonabilă în raport cu suma pe care o au în contractul de transfer de la Internaţional Curtea de Argeş şi cu salariul plătit jucătorului în perioada petrecută la Târgu Jiu.

Trecerea lui Marius Popa la U Cluj a intrat în impas după ce Pandurii au cerut pentru portarul venit de la Internaţional circa 300.000 de euro, însă este cunoscut faptul că Ionuţ Badea îl are pe Popa printre favoriţi, iar odată cu venirea sa la gruparea gorjeană a insistat pentru aducerea jucătorilor doriţi, lucru pe care cu siguranţă îl va face şi la Universitatea Cluj, acolo unde deja a ajuns un alt favorit al său, francezul Nasser Menassel. Pe de altă parte, Pandurii nu vor ceda presiunilor şi nu vor scădea din preţul cerut: „Niciun jucător adus în această vară nu va pleca de la Pandurii sub preţul pe care l-am plătit pentru el celor de la Internaţional”, a declarat recent preşedintele executiv Eugen Pârvulescu, în cazul lui Popa clubul gorjean mai având de achitat la sfârşitul lunii ianuarie către Internaţional Curtea de Argeş 158.000 de euro plus TVA.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.