RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nasser Menassel a devenit jucătorul celor de la U Cluj

/ 7 decembrie 2010

Fostul mijlocaş al Pandurilor, Nasser Menassel, a devenit jucător al celor de la Univeristatea Cluj, transferul francezului fiind perfectat astăzi.

Adus în vară la Pandurii de la Internaţional Curtea de Argeş, Menassel şi-a ăierdut locul de titular la echipa gorjeană odată cu sosirea lui Petre Grigoraş la Târgu Jiu ca antrenor principal. Mai multă vreme accidentat, iar apoi nemulţumit de statutul de rezervă, Menassel şi-a manifestat intenţia de a părăsi Pandurii, iar oferta venită de la Universitatea Cluj a fost acceptată de clubul gorjean, Menassel urmând a evolua la echipa ardeleană sub comanda fostului antrenor de la Pandurii şi Internaţional Curtea de Argeş, Ionuţ Badea.

„Şi-a dorit să plece, iar la Pandurii dragoste cu sila nu se poate, aşa că am ales cea mai bună soluţie, Menassel fiind transferat la Universitatea Cluj”, a declarat pentru www.sportingorj.ro preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu.

Menassel a jucat în nouă partide pentru Pandurii în acest sezon în nouă partide, opt dintre ele ca titular, una singură, din postura de rezervă fiind bifată de francez după venirea lui Grigoraş la echipa târgujiană.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.