RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Set la zero pentru Jiul Rovinari

/ 21 mai 2011

Elevii lui Cătălin Trofin au câştigat fără probleme în faţa celor de la Triumf Bârca cu scorul de 6-0 chiar dacă rovinărenii au bătut probabil recordul la ratări.

După o întârziere a oaspeţilor de câteva minute, eşecul din tur, când Jiul Rovinari a obţinut doar un rezultat de egalitate, avea să fie făcut uitat de gorjeni încă din minutul cinci, când Şoşoi a scăpat singur cu Vişan, portarul oaspeţilor a respins, dar Mondescu a reuşit să deschidă scorul. Peste alte zece minute, Trofin a executat perfect un corner iar Traşcă a dus scorul la 2-0. Cu două minute înaintea pauzei, Traşcă a schimbat rolul trecând de la marcator la servant, centrarea sa, după ce a depăşit câţiva jucători, a fost reluată în gol de Daviţoiu, care a îndeplinit o simplă formalitate şi a făcut ca tabela să indice la pauză 3-0.

După pauză Jiul Rovinari a mai punctat de trei ori, însă şi-.a trecut în cont de trei ori mai multe ocazii imense de gol. Proaspăt introdus pe teren, după accidentarea lui Mondescu, Vulpe a marcat în minutul 62 după ce mai întâi Vişan i-a respins un prim şut. Tot Vulpe a realizat dubla după doar şase minute asta după ce a scăpat singur cu Vişan, la driblat pe portarul oaspeţilor şi a înscris din unghi. Scorul final a fost stabilit de fundaşul Cârciumaru, care a înscris cu un şut din interiorul careului în minutul 80.

Jiul Rovinari – Triumf Bârca 6-0 (3-0)

Stadionul „Tineretului”, spectatori: 500

Au marcat: Mondescu (min. 5), Traşcă (min. 15), Daviţoiu (min. 43), Vulpe (min. 62 şi 66), Cârciumaru (min. 80)

Jiul Rovinari: Voinea – Traşcă, Cârciumaru, Amzucu, Trofin – Tudorache (min. 46 Stoian), R. Rădoi (min. 46 Stanciu), Popescu, Daviţoiu – Mondescu (min. 58 Vulpe), Şoşoi (min. 65 Lăcătuşu). Antrenor: Cătălin Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.