RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Moral deblocat pentru Jiul Rovinari

/ 7 mai 2011

După evoluţiile foarte bune din turul campionatului, Jiul Rovinari a avut parte de rezultate mai puţin aşteptate în retur, fapt care a dus şi la un blocaj psihic în rândul jucătorilor care îşi vedeau echipa trecând de la lupta pentru promovare la cea de menţinere în obiectivul de a rămâne în primele cinci.

Trupa lui Cătălin Trofin a pierdut la mijlocul săptămânii, la limită, în deplasare, în faţa celor de la Piatra Olt, însă vineri au găsit puterea de a se impune pe propriul teren în faţa celor de la FC Caracal, scor 1-0, graţie reuşitei lui Şoşoi din partea a doua a întâlnirii. “Am făcut un joc bun, mai bun decât în alte partide, dar am ratat mult. Văcaru a ratat câteva ocazii în prima repriză, iar Mondescu a ratat o ocazie mare, singur cu portarul. Am dominat jocul şi am obţinut o victorie meritată, care ne face să fim în grafic pentru obiectivul pe care l-am avut, acela de a termina în primele cinci”, a declarat Cătălin Trofin pentru www.sportingorj.ro.

Visul de a promova a fost spulberat, însă jucătorii luptă acum pentru a aduce clubului cea mai bună clasare din istorie şi, implicit, pentru primele de obiectiv: „Mergem progresiv cu obiectivele. Am avut prima dată obiectiv locul 10, apoi locul 7, acum vrem în primele cinci. Acum primele două locuri nu ne mai sunt accesibile, dar dacă vom termina pe locurile 3-4 ar fi foarte bine pentru noi”, a mai declarat Trofin. Acesta spune că dincolo de obiectiv, Jiul Rovinari va avea parte şi de două derby-uri gorjene în acest final de sezon: „Nu mai putem promova, dar pe lângă îndeplinirea obiectivului ne-au mai rămas unele meciuri cu mari orgolii, cele cu Minerul Motru şi Pandurii II. Mereu astfel de meciuri au stârnit orgolii şi sunt sigur că şi acum va fi tot aşa”, a încheiat antrenorul Jiului Rovinari.

Jiul Rovinari – FC Caracal 1-0 (0-0)

A marcat: Şoşoi (min. 50)

Jiul Rovinari: Voinea –Traşcă, Cârciumaru, Amzucu, Trofin – Tudorache, R. Rădoi (min. 72 Meliţă), Popescu (min. 60 Stanciu), Daviţoiu – Mondescu (min. 70 Vulpe), Văcaru (min. 46 Şoşoi). Antrenor: Cătălin Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.