RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Atitudinea arătată de echipă în retur m-a mobilizat şi pe mine”

/ 16 mai 2011

Chiar dacă numele lui Grigoraş este rostit ca variantă de antrenor la echipe importante ale campionatului, tehnicianul Pandurilor spune că s-a ataşat foarte mult de jucătorii echipei gorjene şi doreşte să rămână la Târgu Jiu.

„Am spus deja că atitudinea arătată de echipă în retur m-a mobilizat şi pe mine, port o admiraţie deosebită pentru acest colectiv. De aceea, acest lucru ar trebui să contituie un motiv în plus pentru mine să rămân la Pandurii şi din vară încolo.   Dacă cei din conducere vor reuşi să păstreze nucleu al echipei şi să mai aducem încă cel mult doi-trei jucători, sigur voi rămâne la Târgu Jiu. Şi vom avea cu totul alt obiectiv decât salvarea de la retrogradare, obiectiv pe care unii au fost obişnuiţi să îl accepte până acum”, a declarat Grigoraş.

Atât preşedintele Condescu cât şi antrenorul Petre Grigoraş nu s-au sfiit să declare că obiectivul echipei gorjene în viitorul sezon va fi calificarea într-o cupă europeană.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.