RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: “Niculescu nu-şi dă examenul cu mine, ci cu cu propria persoană”

/ 11 noiembrie 2010

La meciul de sâmbătă al Pandurilor, pe banca ardelenilor de la U Cluj va sta în premieră, în calitate de antrenor principal, fie şi interimar, Claudiu Niculescu, însă Grigoraş nu se teme de emulaţia creată de fostul dinamovist.

“Nu ştiu cum e Claudiu Niculescu pe bancă, dar pe teren îl cunoaştem foarte bine şi eu personal îl ştiu ca un jucător cu evoluţii foarte bune, un marcator pur sânge, un executant aproape perfect de lovituri libere, un jucător cu experienţă vastă în prima ligă. Are peste 100 de goluri în divizia A şi este un jucător valoros”, a declarat Grigoraş referindu-se la cariera de jucător a lui Claudiu Niculescu. Atunci când vine vorba despre antrenorul Niculescu, Grigoraş spune că acestuia nu-i va fi deloc uşor să facă în doar câteva zile trecerea de la jucător la antrenor: “Nu-şi dă examenul cu mine, ci cu cu propria persoană. E diferit să fii jucător şi apoi, în câteva zile să fii numit antrenor principal. E o responsabilitate mult mai mare. Poate să fie şi benefică această schimbare şi de asta nu mă leg eu de schimbarea antrenorului. Depindem 99 % de propria echipă şi de propria atitudine”.

Tehnicianul pandurilor spune că lucrul de care se teme este propria echipă, doar din interior putând veni problemele la meciul cu U Cluj: “Nu e vorba că ne poate surprinde el pe bancă, problema este să nu ne surprindem singuri. Este lucrul de care mi-e frică cel mai mult. De aceea toată săptămâna le-am spus să ne păstrăm seriozitatea, ritmul şi angajamentul de care am dat dovadă până acum. Dacă le vom păstra avem şanse să ne întoarcem cu puncte de la Cluj, dacă nu am spus că ne întoarcem cu mâna goală, indiferent cine e antrenor al Clujului sau indiferent ce jucători vor folosi pentru că au suficienţi de mulţi jucători. Depindem de noi în primul rând”, a concluzionat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.