RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş, abordat pe stradă de suporterii Craiovei – AUDIO

/ 27 octombrie 2010

Antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş este la primul derby, fie el şi regional, în calitate de antrenor, partida dintre echipa gorjeană şi Universitatea Craiova fiind una care stârneşte, indiferent de competiţie sau locurile ocupate în clasament, orgolii şi trăiri deosebite.

Grigoraş a avut însă şi ocazia să-şi dea seama că Târgu Jiul, chiar dacă are propria echipă în Liga I de peste cinci ani de zile, este un fief al suporterilor Universităţii Craiova:

Tehnicianul Pandurilor a remarcat de asemenea modul civilizat în care gorjenii acceptă dragostea unora dintre semeni pentru Universitatea Craiova spunând că a văzut suporteri ai Ştiinţei cu fulare la gât pe stradă, lucru care nu se întâmplă în alte oraşe.

La Târgu Jiu interesul pentru această partidă este destul de scăzut având în vedere şi faptul că după acest meci echipa se va muta pentru aproape un an la Severin. La casa de bilete nu se îngrămădeşte nimeni, doar 3-400 de bilete fiind vândute până la ora amiezei, unul dintre impedimente fiind şi preţul destul de ridicat al tichetelor. La peluze un bilet costă 15 lei, la tribuna I şi a II-a 25 de lei, la Tribuna 0 biletul costă 35 de lei, iar la sectorul VIP un loc costă 60 de lei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.