RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii – Universitatea Craiova / Preţuri bilete

/ 11 septembrie 2010

Oficialii Pandurilor au început să pună în vânzare bilete pentru meciul de luni cu Universitatea Craiova.

Aşteptându-se la un număr foarte mare de spectatori care doresc să ia parte pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu la partida dintre Pandurii şi Universitatea Craiova, conducerea gorjenilor a stabilit preţuri mai mari pentru biletele ce au fost puse în vânzare la acest meci. Astfel, pentru un bilet la peluze suporterii vor plăti 15 lei, pentru un loc tribunele I şi II 25 de lei, un bilet la tribuna 0 va costa 35 de lei în vreme ce un loc în sectorul VIP va costa 60 de lei.

Biletele se găsesc la casea de bilete de la intrarea în incinta Stadionului Municipal din Târgu Jiu şi vor fi comercializate sâmbătă, duminică şi luni, accesul la meci fiind permis luni începând cu ora 18:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!

6 Comentarii până acum

 • I Love Energia spune:

  Asa dupa ce ca avem o echipa de rahat si suntem pe ultimul loc in clasament (ultimele locuri din clasament) mai umflati si preturile. Vai de capul vostru de aiuriti

  • PPK spune:

   Pai condescu de unde sa isi achite si el datoria catre dinamo nu din bani de bilete??? Lasa ca si asa o sa joace el cu tribunele goale…Administratore scoate si poza ca e falsa..pune si tu una adevarata in care sa vada lumea ca nu e nimeni la casele de bilete…Condescu MAFIOTU…a auzit ca vin multi sa sustina Craiova si ce a zis el..mai bine joc cu tribunele goale decat sa strige lumea pt Craiova…

 • GOGU spune:

  ca sa se mire totii prostii..ce este 15 lei ?? ….”I Love Energia” sunt bani care ii dai u la bodega de pe colt sa bagi vodca u si rasi aia din galerie echipei de handbal….

  • I Love Energia spune:

   Ce prost esti :))))..defapt analfabet..15 lei? nu fac calculul ce ar insemna dar nu ii dau pentru o echipa care este PE ULTIMUL LOC (sau cel putin era)..in loc sa ii dai banii copilului sa isi ia ceva sau sa ii dai cuiva care are nevoie ii dai tot handicapatilor astora care au vile si masini. Gandeste mai copile ce vorbesti..daca tu dai banii pe vodka asta nu inseamna k toti sunt ca tine.

 • unu spune:

  :)))) vai de mama voastra echipa pe ultimu loc si niletu 15 lei la peluze …..mai bn il vad aks cu 3 sticle de bere decat sa va dau voua bani ….transferuri lipsa…de ce sa vin sa vad o altas infrangere …..nu are rost

  • gogu spune:

   daca erai cu craiova iti mai dadeam eu niste bere sa stai acas prostu ***.. tarani frustati ce tin cu craiova .. craiova e in alt judet .. tg -jiu e in gorj .. u unde locuiesti .. sa dea domnu sa pice ingamfati aia de la stiinta ..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.