RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Încurajat de atitudinea suporterilor

/ 25 noiembrie 2010

Chiar dacă Energia a pierdut în faţa celor de la Asesoft Ploieşti, cu largul concurs al arbitrilor, tehnicianul echipei gorjene a avut motive de satisfacţie la plecarea de la Sala Sporturilor după meciul respectiv.

Slobodan Nikolic a ţinut să le mulţumească tuturor acelora care au dovedit că sunt alături de el şi de echipă şi l-au aşteptat pentru a-l încuraja după acest insucces: „Vreau să mulţumesc tuturor celor din Târgu Jiu care vin la meciuri şi ne susţin. După meci, la o oră, când am plecat spre maşină mai erau încă oameni care m-au încurajat şi pentru mine asta înseamnă foarte mult”, a declarat tehnicianul plav. Acesta a mai menţionat că la meciul de sâmbătă este sigur că Energia va juca din nou în şase referindu-se la ajutorul venit dispre tribune: „Sunt sigur că, întâlnind sâmbătă din nou o echipă foarte bună, publicul din Târgu Jiu ne va ajuta foarte mult. Atmosfera de la meciul cu Asesoft a fost una extraordinară şi sper ca şi la meciul cu BC Mureş Târgu Mureş să fie cel puţin la fel”, a completat Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.