RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieş: „Florea trece printr-o perioadă mai grea”

/ 6 aprilie 2011

Extrema stângă a Energiei şi a lotului naţional al României, Gabriel Florea, este liderul la zi al clasmentului golgheterilor din Liga Naţională, dar în ultimele partide s-a observat o scădere de formă a acestuia.

Marcator a 8-10 goluri pe meci în acest sezon, Florea a înscris doar trei goluri la Suceava şi tot atâtea la Braşov: „Florea trece printr-o perioadă mai grea. Îl simt că-şi doreşte să câştige titlul naţional şi trage de el, dar dacă repetă ultimele două evoluţii nu ştiu dacă va reuşi. Sper să treacă peste perioada asta mai slabă. Ineficienţa lui devine apăsătoare după ce ratează 7 metri, nu ştiu, parcă se încarcă. Am tot vorbit cu el să nu mai fie afectat de o acţiune ratată”, a explicat Liviu Andrieş situaţia jucătorului său. Acesta a mai spus că, pentru Florea, câştigarea Trofeului „Aurel Bulgariu” ar însemna foarte mult: „Pentru club nu contează prea mult acest trofeu, dar pentru jucător da. Este o carte de vizită pentru jucător, nu oricine poate câştiga. E un lucru mare să fii golgeterul campionatului”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.