RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stângă îl vrea pe Florea în continuare la Energia

/ 30 iunie 2010

Păstrarea lui Gabriel Florea la Energia şi în sezonul următor pare o misiune mai grea pentru Gore Popescu decât aducerea grupului de stelişti la Târgu Jiu.

Debutul sub tricolor şi performanţa reuşită împreună cu Vasile Stângă la echipa naţională îl fac pe Florea să fie ferm în condiţiile pe care le pune conducerii Energiei pentru a rămâne la echipă, dar nici preşedintele secţiei de handbal nu se lasă uşor. Gore Popescu ştie că a ajuns deja la fundul sacului, dacă nu cumva a şi depăşit bugetul alocat pentru a doua parte a anului, aşa că încearcă să limiteze cheltuielile.

În discuţiile dintre cei doi intervine şi antrenorul Vasile Stângă, tehnicianul ţinând partea jucătorului: „Florea se va întâlni cu domnul Gore şi cred că va semna prelungirea contractului. Legat de termenii contractului lui Florea, evident că nu mai sunt aceiaşi şi aici chiar îl înţeleg pe jucător, iar eu cred că domnul Popescu poate să aibă dibăcia să accepte o nouă înţelegere cu Florea în condiţiile date. Nu îmi fac probleme din punctul ăsta de vedere, cred că se va rezova”, a declarat tehnicianul Energiei.

Gabriel Florea spune că-şi doreşte să rămână la Târgu Jiu însă totul depinde de felul în care Gore Popescu va răspunde doleanţelor sale: “Am vorbit cu domnul Stângă şi mi-a zis să vin la Tg-Jiu joi ca să discut personal cu preşedintele Gore Popescu. Este clar că pentru mine rămâne prima opţiune Energia, dar întâi trebuie să lămurim condiţiile noului contract. Sincer chiar mi-aş dori să continui la Tg-Jiu, dar va mai trebui să discutăm problema asta. Aşa că nu pot să vă spun sigur încă de pe acum dacă voi merge sau nu în cantonament la mare cu echipa Energia”, a declarat extrema stânga a Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.