RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Florea şi Ciobanu au jucat pentru România în barajul contra Rusiei

/ 13 iunie 2010

Selecţionerul Vasile Stângă a ales să se bazeze la manşa tur din barajul de calificare la Campionatul Mondial de handbal şi pe doi dintre jucătorii pe care-i antrenează la Energia.

Portarul Ionuţ Ciobanu şi extrema dreaptă Gabriel Florea au fost folosiţi de Vasile Stângă în confruntarea pierdută la Bucureşti în faţa Rusiei cu scorul de 28-32. Ciobanu a fost al doilea portar al României în meciul cu echipa Rusiei după ce Rudi Stănescu s-a accidentat cu câteva zile înaintea partidei tur. Portarul Energiei a intrat între buturile echipei naţionale în special în repriza secundă, când l-a înlocuit în ultimele 15 de minute pe Mihai Popescu, însă deşi a avut câteva intervenţii bune, evoluţia sa a fost în general în nota generală a echipei, adică una modestă.

Florea a fost introdus şi el în repriza secundă, ca urmare a jocului foarte slab al extremelor din prima parte a jocului. Extrema stânga a Energiei a reuşit să-şi treacă în cont patru goluri în poarta Rusiei, însă trei dintre acestea au fost reuşite în urma aruncărilor de la 7 metri, un singură venind în urma unei acţiuni.

În urma înfrângerii suferite pe teren propriu, şansele României de a se mai califica la Turneul Final al Campionatului Mondial de Handbal din Suedia au scăzut considerabil, peste o săptămână urmând a se disputa, în Rusia, returul acestui baraj de calificare.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.