RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Campionatul de handbal este întrerupt pentru acţiunile loturilor naţionale

/ 11 aprilie 2010

Vineri şi sâmbătă naţionalele de tineret şi juniori ale României au disputat meciuri de verificare în compania reprezentativelor de tineret  a Rusiei şi tineret şi juniori ale Macedoniei.

Gorjul a fost reprezentat la turneul de la Sighişoara doi jucători, Criciotoiu la tineret şi Mledenciu la juniori, şi de cuplul de arbitri Eremia-Drăgănescu.

Reprezentativa de tineret a României a dispus de naţionalele similare ale Rusiei şi Macedoniei. Macedonia a fost învinsă cu scorul de 44-24 într-un meci în care Bogdan Criciotoiu a înscris 8 goluri, în vreme ce Rusia a pierdut la doar trei goluri, scor 31-28, interul Energiei reuşind de această dată doar două goluri.

Naţionala de juniori a României a remizat, scor 27-27, cu naţionala de tineret a Macedoniei, meci în care Mledenciu a marcat cinci goluri, însă a pierdut în faţa tineretului Rusiei cu scorul de 31-26, în acest meci juniorul Mledenciu marcând de şapte ori.

De luni şi echipa de seniori a României intră într-o scurtă perioadă de pregătire la Izvorani, perioadă care se va încheia cu două meciuri de verificare pe care selecţionata lui Vasile Stângă le va disputa în compania Cehiei B. La echipa naţională de seniori au fost convocaţi trei jucători de la Energia Pandurii Târgu Jiu, portarul Ionuţ Ciobanu, extrema Gabriel Florea şi pivotul Paul Giotoiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.