RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Înfrângere grea pentru Energia la Bucovina Suceava

/ 26 martie 2011

Pentru Energia lupta pentru locul patru pare deja istorie după ce Bucovina Suceava s-a impus lejer, scor 32-24 (13-8), în meciul ce era considerat o finală pentru această poziţie.

Trupa gorjeană a fost pradă uşoară pentru gazde atâta vreme cât a ratat nemermis de mult în situţii favorabile: „Ne-au mâncat ratările. Cred că am avut 16-17 faze irosite de unu la unu cu portarul. De ce mi-era frică nu am scăpat, l-am făcut mare pe Pralea. Poarta ne-a ţinut, în special Rădulescu care a făcut din nou un joc bun, însă interii şi extrema stângă nu ne-au ajutat prea mult”, a declarat antrenorul Energiei, Liviu Andrieş. Acesta s-a arătat cu atât mai supărat cu cât crede că Bucovina Suceava nu a jucat nici ea la un potenţial apropiat de valoarea ei: “Înfrângerea este şi mai supărătoare pentru că nu am prins Suceava foarte motivată, sunt şi la ei ceva tensiuni din cauza banilor. S-au desprins pe finalurile de repriză, altfel a fost destul de echilibrat”, a completat antrenorul gorjenilor, care a mărturisit şi că locul patru nu este unul pe care echipa sa ar fi putut să stea până la finalul campionatului: “Nici nu meritam locul patru. Să ne batem pentru locul 5, dar dacă jucăm în continuare aşa nu avem şanse la cupele europene. De altfel nici nu contam pe o victorie la Suceava, aşa că nu facem o mare tragedie din această înfrângere”, a încheiat Liviu Andrieş.

CSU Bucovina Suceava – Energia Pandurii Târgu Jiu 32-24 (13-8)

Bucovina Suceava: Pralea, Andrei – Gavriloaia (7), Adomnicăi (6), Mitrea (6), Acatrinei (5), Dediu (3), Zvanciuc (1), Ciubotariu (1), Bursuc (1), Şoldănescu (1), Şerban (1), Chiruţ, Roşu, Pancu. Antrenor: Leonard Bibirig.

Energia Pandurii: Rădulescu, Dragomir – Vukas(6), Truică (6), Florea (3), Mazilu (3), Ilieş (2), Giotoiu (2), Enache (1), Păiuş (1), Şandru, Mărgineanu, S. Iacob. Antrenor: Liviu Andrieş.

Arbitri: Blaş / Ghiorghişor

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.