RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia n-a depăşit criza financiară

/ 24 martie 2011

Deşi s-a părut că odată cu plecarea jucătorilor cu salarii mari şi cu semnarea actelor adiţionale prin care cei rămaşi acceptau reducerea salariilor situaţia de la echipa de handbal a Energiei se va ameliora, încă există întârzieri la plata drepturilor salariale către jucători.

Antrenorul Liviu Andrieş se teme ca jucătorii să nu fie afectaţi de neplata salariilor în ciuda faptului că a purtat discuţii atât cu jucătorii, cât şi cu cei din conducere, care i-au promis că vor încerca să rezolve cât mai repede această problemă: “Sunt şi în continuare în criză. Băieţii nu şi-au primit salariile de două luni, au înţeles şi sperăm că acest lucru nu va conta. Totuşi, atunci când eşti cu burta goală, aportul şi exprimarea în teren sunt afectate. Am vorbit cu băieţii, au înţeles, iar domnul preşedinte a promis că în această săptămână se vor achita o parte din salarii. Vom vedea ce va fi. Ne afectează, dar asta este…”, s-a plâns tehnicianul Energiei înaintea meciului din deplasare cu Bucovina Suceava.

Nici adversarii de sâmbătă ai Energiei nu stau foarte bine, dar se pare că prin plecarea lui Ilieş, ajuns chiar la dispoziţia lui Andrieş, s-au rezolvat o parte din probleme: „La Suceava au fost ceva probleme cu depăşirea fondului de salarizare, dar odată cu plecarea lui problemele s-au rezolvat. Nu ştiu şi nu mă interesează ce probleme sunt la alte echipe, ci care sunt problemele noastre”, a mai declarat Liviu Andrieş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.