RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ilieş s-a integrat deja la Energia

/ 16 martie 2011

Faptul că are în jurul său o serie de jucători cu care a mai jucat şi înainte de a părăsi Energia îl ajută destul de mult pe noul pivot al gorjenilor, Dan Ilieş fiind considerat ca deja integrat în echipă de antrenorul Liviu Andrieş.

Analizând evoluţiile lui Ilieş în partidele de verificare cu UCM Reşiţa, antrenorul gorjenilor a ajuns la concluzia că pivotul revenit la Târgu Jiu după un periplu mai lung la Steaua şi unul mai scurt la Suceava mai are de lucrat la relaţiile de joc cu doi dintre interii de la Energia: „Deja Ilieş, în primul joc a evoluat bine. În al doilea joc, în relaţiile cu Şandru şi Mazilu s-a văzut o neînţelegere, dar cu Enache, cu Păiuş sau Sandu Iacob se înţelege bine, pot spune că vorbesc aceeaşi limbă. Poate voi începe cu el în faţă în faza de apărare. Titular, netitular, face parte din echipă”, a declarat Andrieş.

Odată cu transferul lui Ilieş şi cu revenirea jucătorilor accidentaţi, Energia are acum un lot cu care poate face faţă fără probleme în Liga Naţională: „Acum avem şi o bancă bună. Le-am spus acum să dea tot ce au mai bun din ei cât sunt pe teren iar în momentul în care nu mai pot să ceară schimbare pentru că acum avem o bancă bună”, a mai spus antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.