RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vranjes şi Grigoraş văd Bosnia favorită în faţa României

/ 23 martie 2011

Stojan Vranjes are toate motivele să ţină cu Bosnia în confrunatrea de sâmbătă de la Zenica, chiar dacă este doar sârb cu cetăţenie bosiancă, fratele său, Ognjen Vranes, fiind convocat la naţionala Bosniei pentru meciul cu România.

Bosniacul Pandurilor nu crede că România are prea multe şanse să învingă la Zenica, dar este pesimist în vederea rezolvării problemelor pe care le are federaţia în raport cu normele impuse de UEFA:  Cred că Bosnia va învinge, dar asta poate fi degeaba pentru că sunt mari şanse să fim sancţionaţi din cauza implicării politicului. Acolo politica e deasupra sportului şi nu cred că vor ceda. În ceea ce priveşte jocul de la Zenica, românii vor avea o viaţă grea. Acolo nu a câştigat decât Spania, iar suporterii bosniaci vor crea o presiune mare, tribunele fiind foarte aproape de teren”, a declarat mijlocaşul ofensiv al Pandurilor.

Antrenorul Pandurilor crede şi el că România se află în regres şi Mutu şi Chivu nu pleacă cu prima şansă în confruntarea cu trupa lui Susic: „Dacă analizăm loturile celor două reprezentative trebuie să constatăm, cu regret, că nu mai e o diferenţă între noi şi Bosnia, o diferenţă favorabilă nouă. Până de curând eram o echipă redutabilă în Europa. Franţa este favorită şi lupta pentru locul doi se dă între România şi Bosnia. Dacă nu vom reuşi cel puţin un egal şansele noastre vor fi aproape nule”, declarat Grigoraş evaluând şansele României de a se impune în faţa Bosniei şi de calificare la turneul final al Campionatului European de fotbal din 2012.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.