RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii n-are probleme în obţinerea licenţei

/ 17 martie 2011

În presa centrală au apărut articole care o trec pe Pandurii în categoria echipelor care nu ar avea şanse la obţinerea licenţei pentru viitorul sezon, de aici trăgându-se concluzia că echipa gorjeană nici nu mai doreşte să scape de la retrogradare în plan sportiv.

Materialul respectiv nu prezintă niciun document care să susţină această idee, iar conducerea Pandurilor a reacţionat infirmând această ipoteză: „Ţinem să îi liniştim pe suporterii noştri spunându-le că nu sunt probleme cu dosarul de licenţiere al Pandurilor pentru sezonul 2011-2012 aşa cum a apărut în presa centrală. Pe 23 martie vom depune dosarul de licenţiere şi suntem siguri că nu vom avea probleme, în luna mai urmând a susţine dosarul în faţa comisiei. Ne surprinde în acelaşi timp tenta articolului apărut în care se reliefează „dorinţa” Pandurilor de a retrograda la doar două zile după ce preşedintele Marin Condescu a declarat că Pandurii îşi propun chiar accederea în cupele europene”, a declarat Daniel Băloi, secretarul general al Pandurilor.

Pandurii joacă mâine cu Gaz Metan Mediaş în deschiderea etapei a a XXII-a a Ligii I, la Mediaş, cu începere de la ora 16:30, partida condusă de Mihai Prodan şi asistenţii Miklos Nagy şi Petru Gaspar urmând a fi transmisă în direct de GSP TV.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.