RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vremea nefavorabilă şi terenurile înzăpezite pun probleme Pandurilor

/ 10 februarie 2010

După un prim antrenament la Târgu Jiu efectuat pe pista „Municipal”-ului, Liviu Ciobotariu consultându-se cu administratorul bazei sportive în privinţa posibilelor locaţii în care Pandurii să poată efectua antrenamente în perioada imediat următoare.

„Ne-a fost dor de casă, dar în niciun caz de zăpadă. Asta este, acum trebuie să ne orientăm, să vedem unde şi cum putem să ne antrenăm. Pentru antrenamentul de joi nu am luat încă nicio hotărâre pentru că, deocamdată, nu avem unde să ne antrenăm. Oricum, va fi vorba de un singur antrenament, după-amiaza”, a declarat Liviu Ciobotariu pentru www.sportingorj.ro .

Cum terenul sintetic este îngheţat, iar celelalte două terenuri sunt încă sub un strat consistent de zăpadă, pentru antrenamentele Pandurilor s-au luat în calcul două locaţii pe care gorjenii nu s-au mai antrenat de ceva timp. Unul dintre terenurile de antrenament vizate este cel de la unitatea militară, iar cel de-al doilea este cel de la Rotramo.

În discuţiile antrenorului Pandurilor cu administratorul bazei sportive „Municipal” din Târgu Jiu un subiect aparte l-a constituit suprafaţa de joc a terenului principal şi modalităţile de dezăpezire ale acesteia fără a fi afectat gazonul, echipa gorjeană urmând a debuta în retur cu un meci pe teren propriu în faţa Astrei Ploieşti, cel mai probabil această partidă urmând a fi programată a se disputa vineri, 19 februarie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.