RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Încep lucrările pe “Municipal”?

/ 7 martie 2011

La patru luni de la despărţirea oficială de terenul care le-a fost “casă” Pandurilor, lucrările ar putea demara pe “Municipal” peste câteva zile, anunţă preşedintele Marin Condescu.

“Unul din cei care au trimis oferta cu suprafaţa de joc, Abramovici, va fi în aceste zile la Târgu Jiu ca să ne apucăm de teren. Primăria a spus că se va ocupa de partea de interioare, iar noi să terminăm cu terenul de joc şi terenul trei dacă putem să-l facem”, a anunţat oficialul Pandurilor. Marin Condescu a mai spus că nu s-a stabilit încă ce soluţie va fi aleasă pentru gazon, dacă va fi vorba de unul însămânţat sau de aplicarea unui covor, dar cu siguranţă vor fi montate instalaţii de încălzire şi irigat, iar dorinţa conducerii este ca din toamnă să se joace din nou la Târgu Jiu.

Ştefan Abramovici, cel care se pare că va fi însărcinat de gorjeni cu refacerea suprafeţei de joc de pe „Municipal”, este cel care are în CV mai multe arene la care şi-a adus aportul, printre acestea numărându-se stadionul celor de la CFR Cluj, stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, dar şi stadionul naţional din Tel Aviv.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.