RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lucrările pe „Municipal” nu încep în acest an

/ 17 noiembrie 2010

Marin Condescu a fost prezent astăzi la o şedinţă foto a Pandurilor, ocazie cu care a prezentat şi planurile clubului gorjean cu privire la dezvoltarea infrastructurii Stadionului „Municipal” din Târgu Jiu.

Preşedintele Pandurilor a declarat că lucrările vor demara în ianuarie, se vor finaliza în toamna anului viitor, se va lucra atât la suprafaţa de joc cât şi la tribune, se va ajunge la o capacitate de 15.000 de locuri, iar costurile suportate de club se vor cifra undeva în jurul a 3 milioane de euro, restul urmând a fi suportat de Primăria Târgu Jiu. „Noi vrem să schimbăm tot, inclusiv să lăsăm tribuna II pentru Primărie să facă ceva care să fie util şi oraşului şi sportului. Noi ne vom ocupa numai de peluze, tribuna I şi suprafaţa de joc. Am făcut o propunere către domnul prima car tribuna II partea dinspre Primărie să fie şi parcare şi tribună şi supermarket cu tot ceea ce este necesar, ceea ce ar fi foarte frumos”, a declarat Marin Condescu, cel care a dezvăluit şi faptul că toate tribunele vor fi acoperite, însă cu o structură uşoară, pentru a evita ridicarea costurilor investiţiei.

În ceea ce priveşte fondurile necesare acestor modernizări, Marin Condescu s-a arătat optimist considerând că aceste sume pot fi strânse: “Bani sunt întotdeauna dacă vrei să-i şi faci. Dacă va rămâne numai pe noi e clar că va fi foarte greu. Aşteptăm ajutor de la toţi cei care finanţează fotbalul”.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.