RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Turul se joacă pe „Municipal”

/ 30 iunie 2010

Preşedintele Marin Condescu a luat decizia ca turul campionatului 2010-2011 să fie jucat de Pandurii tot pe Stadionul „Municipal” din Târgu Jiu.

Ţinând cont şi de dorinţa exprimată de antrenorul Marius Baciu, care a declarat că preferă să joace turul de campionat în faţa propriilor suporteri, preşedintele Marin Condescu a hotărât amânarea începerii lucrărilor de modernizare a suprafeţei de joc de pe „Municipal”: „Turul de campionat se va juca 100% la Târgu Jiu, pe „Municipal”. Preşedintele Marin Condescu a decis acest lucru”, a anunţat secretarul general al pandurilor, Daniel Băloi.

Antrenorul Marius Baciu spune că este important ca debutul să fie făcut pe propiul teren, dar înţelege şi riscurile impuse de disputarea meciurilor din retur pe o altă arenă: „Orice antrenor îşi doreşte să joace acasă. Şi jucătorii sunt obişnuiţi să joace aici, iar eu zic că dacă vom începe foarte bine turul, atunci va fi altceva în retur. Este adevărat şi faptul că meciurile din retur sunt foarte importante aşa că decizia ce se va lua va fi pentru echipă o armă cu două tăişuri”, a comentat Marius Baciu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • relu_14 spune:

    cred ca o sa o ,,lalaiti” asa cu stadionul la nesfarsit si,parerea mea,nu se va face niciodata…mereu o sa existe motive de amanare…acum era momentul cel mai favorabil de a incepe lucrarile,daca tot am retrogradat…dar sigur nu se vrea asta….sunt numai vorbe…sper sa ma insel,pentru ca e pacat sa nu avem si noi un gazon ca lumea,daca tot se vorbeste de promovare…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.