RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii sunt la mâna celor de la Dinamo

/ 22 februarie 2011

Dinamo nu a fost de acord cu amânarea plăţii datoriei cerută de Pandurii, astfel încât, la această oră, şansele gorjenilor de a juca meciul cu Oţelul Galaţi sunt extrem de mici.

Preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, a declarat că situaţia este destul de grea pentru clubul gorjean pentru că Dinamo vrea plata imediată a datoriei: „Este destul de greu să facem o plată atât de mare în scurt timp pe vreme de criză. Şansele ca noi să facem rost de bani sînt aproape nule, singura posibilitate e să ajungem la o înţelegere cu echipa din Ştefan cel Mare. Dacă nu ajungem la un acord cu Dinamo există riscul să nu putem să jucăm meciul cu Oţelul Galaţi, dar noi sperăm ca în această seară să ajungem la un nou acord de termene de plată cu Dinamo”, a declarat oficialul gorjenilor.

În septembrie 2010, Pandurii au mai trecut printr-o situaţie similară. Înainte cu patru zile de meciul cu Universitatea Craiova, Pandurii au fost înştiinţaţi chiar de LPF că partida respectivă nu se va mai disputa, însă s-a revenit asupra deciziei şi Pandurii au câştigat pe teren acea întâlnire cu 3-1.

Datoria Pandurilor către Dinamo decurge dintr-o sentinţă favorabilă primită de Dinamo şi vehement contestată de gorjeni în cazul „Ilie Iordache”, unul din care Pandurii au ieşit păgubiţi cu un milion de euro. Conducerea gorjeană susţine în continuare că are dreptate în acest caz şi că a primit soluţii favorabile în instanţele civile, însă până acum comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal nu au ţinut cont de acestea şi Pandurii a fost declarată bună de plată în acest caz.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • JOS CONDESCU spune:

    ESTE NUMAI VINA MAFIOTULUI DE CONDESCU. PROBLEMA E CA NU PUTEM SA LEGITIMAM NICI JUCATORII PE CARE I-AM LUAT IN ACEASTA IARNA. AFARA CU BANDITUL DE CONDESCU !

  • mitza spune:

    Oficial!Otelul a castigat la masa verde cu Pandurii!!Eu cred k retrogradeaza Pandurii!Nu face mai mult de 30 DE PCT!Imi para foarte rau de aceasta echipa!Dar sper ca invata din greseli!Ciao

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.