RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Amicalul cu Metalurg Zaporojie înlocuit cu unul cu FC Gyeongnam

/ 2 februarie 2011

Pandurii vor juca mâine un nou amical în cantonamentul din Antalya, însă adversarul a fost schimbat, trupa lui Grigoraş urmând a juca în compania unei echipe din Coreea de Sud.

În locul partidei cu Metalurg Zaporojie, situată pe ultimul loc în prima ligă din Ucarina, s-a stabilit un joc de verificare în compania coreenilor de la Gyeongnam, care au încheiat ultimul sezon pe locul şase în campionatul intern.

Schimbarea adversarului s-a datorat cererii oficialilor ucrainieni, care au motivat prin faptul că au mulţi jucători accidentaţi, lucru cu care se confruntă însă şi antrenorul Pandurilor, Grigoraş neputând conta pe serviciile a cinci jucători de bază: Mingote, Viera, Vranjes, Pintilii şi Matei, ultimul  adăugându-se pe lista accidentaţilor.

Meciul dintre Pandurii şi FC Gyeongnam se va disputa cu începere de la ora 15:00, pe terenul de la Hotel Titanic din staţiunea Lara şi va fi transmis în direct pe Digisport.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.