RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, televizaţi de GSP TV la amicalul cu Zhetysu Taldykorgan

/ 26 ianuarie 2010

Conducerea Pandurilor a perfectat încă un meci amical pentru stagiul din Antalya, meci care va putea fi urmărit pe micul ecran de suporterii echipei gorjene.

Secretarul general al Pandurilor a declarat că Liviu Ciobotariu şi echipa sa se vor duela în direct la GSP TV cu fosta echipă din Kazakhstan a lui Ionuţ Luţu, Zhetysu Taldykorgan: „Împreună cu domnul Temelescu am încheiat negocierile cu GSP TV şi am reuşit să oferim fanilor noştri din ţară un meci de pregătire al Pandurilor televizat în direct. Partida respectivă o vom juca pe 1 februarie, la ora 15:30, în compania celor de la Zhetysu Taldykorgan”, a declarat Daniel Băloi pentru www.sportingorj.ro .

Primul meci amical pe care Pandurii îl vor disputa în cantonamentul din Antalya este programat mâine la Belek, de la ora 11:00, cu Amkar Perm, Liviu Ciobotariu având un plan special pentru această întâlnire: „Va folosi doar jucători tineri, atât de la prima echipă cât şi de la cea de-a doua, asta pentru că îşi doreşte să-i vadă la lucru în compania unei echipe de primă ligă. După aceea loturile îşi vor urma programele de pregătire dar şi meciurile amicale separat”, a precizat Daniel Băloi.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.