RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Se reia pista Baptiste Faye?

/ 14 ianuarie 2011

În aşteptarea răspunsului în ceea ce priveşte achiziţionarea atacantului român cu vastă experienţă despre care Grigoraş a tot vorbit în ultima vreme, fără însă a dezvălui identitatea acestuia, Pandurii testează şi posibilitatea de a aduce în probe câţiva atacanţi străini.

Unul dintre aceştia ar putea fi senegalezul Baptiste Faye, jucător care a mai fost propus Pandurilor la imediat dupăterminarea turului de campionat, însă în acea perioadă Grigoraş mergea doar pe filiera jucătorilor români.

Baptiste Faye este un internaţional senegalez  de 23 de ani şi 1,95 m, jucător care, conform spuselor impresarului său, are are profilul lui Lacina Traore: “Este jucător de echipă naţională. Este masiv, dar şi foarte rapid şi tehnic. A fost considerat de jurnalul portughez “A Bola” drept cea mai mare promisiune în 2009 în liga a II lusitană”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Gabriel Gică Miron.

Senegalezul a jucat în 2010 la Interclube, în Angola, însă după foarte buna impresie lăsată în Portugalia în 2009, când a marcat 12 goluri pentru Vizela, Baptiste Faye se află în acest moment şi în atenţia cluburilor de primă ligă lusitană Pacos Fereira şi Uniao Leiria. La Interclube de Angola, Baptiste Faye a marcat 10 goluri evoluând în 17 partide.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.