RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Noi jucători străini propuşi Pandurilor

/ 5 ianuarie 2011

Chiar dacă mesajul oficialilor Pandurilor este unul destul de clar, antrenorul Petre Grigoraş opunându-se aducerii unor jucători străini cel puţin în această iarnă, impresarii îşi încearcă în continuare norocul propunându-le gorjenilor noi jucători.

Demetrios Soccer Business, firma pentru care lucrează impresarul Gabriel Gică Miron, cel care-l reprezintă şi pe Alexandre Cardoso, încearcă să aducă la Pandurii şi alţi jucători după ce s-au lovit de refuzuri în cazul lui Bruno Lopes sau Baptiste Faye. Astfel, trei atacanţi brazilieni sunt propuşi. Cel mai interesant nume de pe noua listă pare a fi cel al lui Adalton „Dudu” Luis Juvenal, jucător de 25 de ani care a evoluat ultima dată în Elveţia, la Yverdon, în liga a doua, dar este împrumutat acolo de FC Thun, echipă la care a evoluat în sezonul 2009-2010, sezon în care în 14 meciuri a marcat de două ori. Dudu a mai evoluat în Europa în Bulgaria, pentru Chernomorets. Un alt atacant propus de Gabriel Gică Miron este Laecio Lopes de Aquino. Acesta are 29 de ani şi a fost în sezonul recent încheiat în lotul celor de la America-MG, echipă care a promovat în Serie A braziliană. Laecio a jucat destul de puţin pentru America-MG, el fiind folosit în 12 partide, doar 5 ca titular, fără a reuşi să marcheze niciun gol. Laecio a avut o foarte scurtă aventură europeană în 2008, el jucând pentru Kristianstadt, o echipă din ligile inferioare suedeze. Cel de-al treilea jucător propus este un atacant de 25 de ani care a fost vreme de cinci sezoane în lotul celor de la Santos.  Fabiano Viera Soares a  jucat în ultimul sezon în Brazilia la Ipatinga, în Serie B. La Ipatinga, în 17 partide, Fabiano a reuşit să marcheze de trei ori, la finele sezonului Ipatinga retrogradând.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.