RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trei jucători noi la Jiul Rovinari

/ 27 ianuarie 2010

Jiul Rovinari se află în aceste zile în cantonament la Rânca, acolo unde antrenorii Bobiţă Trofin şi Gabi Răscol îşi pregătesc elevii pentru returul campionatului.

„Am trimis la Rânca o delegaţie de 25 de persoane, 24 de jucători, între ei fiind inclus şi Trofin, care este şi antrenor principal, şi antrenorul secund, Gabi Răscol. Au plecat acolo de duminica trecută şi se vor întoarce luni după amiaza, perioadă în care vor prinde opt zile de antrenament”, a declarat pentru www.sportingorj.ro preşedintele Jiului Rovinari, Vali Modrea.

Jiul Rovinari are în vedere şi întărirea lotului pentru returul campionatului, în acest sens urmând să se perfecteze actele pentru transferul a trei jucători, un portar şi doi mijlocaşi: „Darko Milenovici şi Zlatan Milenovici vor fi jucătorii Jiului în retur. Sunt fraţi, Darko este portar, iar Zlatan este mijlocaş lateral şi au evoluat pentru Progresul Corabia. Cel de-al treilea transfer pe care sperăm să-l facem este cel al mijlocaşului Constantin Lupu, un jucător ce a evoluat cu precădere la fotbalul în sală, dar el a mai jucat şi la liga a V-a, la Pandurii Padeş. Am vorbit cu Trofin şi spune că dacă nu intervine nimic neprevăzut, şi Lupu va fi în lotul nostru pentru partea a doua a campionatului”, a mai spus Modrea.

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • ssss. spune:

    Sper ca nu vati suparat pe mine ca v-am cerut mai multe informatii despre echipele de liga 3 , pacat ca nu aratati si de cate ori va sunt citite articole cu echipele de liga 3 , ca si in alte judete , ca sa vedeti cat de mare este interesul si pentru pregatire ,jocuri amicale…,decat sa scrieti de 5 ori de japonezul de 160cm si 16 min.jucate , mai bine despre ai nostrii. Incaoodatansssssssuparatisuparatismultumes

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.