RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Popete neagă că s-ar fi înţeles cu Pandurii

/ 13 decembrie 2010

După ce FCM Târgu Mureş a anunţat intenţia de a se despărţi de Florin Popete, fundaşul dreapta fiind trecut de Ioan Ovidiu Sabău pe lista jucătorilor transferabili în această pauză competiţională, jucătorului i-a fost atribuită de presă ca viitoare destinaţie fosta sa echipă, Pandurii Târgu Jiu.

Popete neagă însă discuţiile cu conducerea clubului gorjean şi spune că situaţia sa este neclară în acest moment el fiind în vacanţă: „Pe mine nu m-a sunat nimeni, aşa că ce a apărut pe gsp.ro sunt doar speculaţii. Nu am vorbit cu nimeni din presă şi nu am vorbit cu nicio echipă până acum. Abia am intrat în vacanţă. Nu ştiu ce voi face în continuare. Eu mai am un an şi jumătate de contract cu cei de la Târgu Mureş. E adevărat că am fost pus pe lista de transferări, alături de alţi 17 jucători, dar avem contracte care trebuie respectate în cazul în care nu vom găsi echipe”, a declarat Florin Popete pentru www.sportingorj.ro.

O posibilă reîntoarcere a lui Popete la Pandurii este destul de puţin probabilă în acest moment, asta chiar dacă antrenorul Petre Grigoraş a declarat că-l ştie foarte bine pe jucător şi că are o mare experienţă, însă în acelaşi timp tehnicianul a declarat că doreşte să dea credit pe acest post unui tânăr jucător din propria pepinieră, Pleaşcă urmând a face din primăvară parte din prima echipă a Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.