RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Popete a revenit la Pandurii

/ 12 ianuarie 2011

Florin Popete este din nou jucător al Pandurilor, asta deşi încă nu s-.au semnat actele noului acord între jucător şi clubul târgujian.

Grigoraş a considerat că, după plecarea din vară a lui Gabi Matei la Steaua, echipa va avea nevoie de experienţa unui jucător ca Florin Popete şi a fost de acord cu reînregimentarea acestuia la Pandurii: „Florin Popete este jucătorul nostru. Nu ştiu pe cât timpa semnat dar e clar jucătorul nostru. Trebuie să avem soluţii pe partea dreaptă pentru că ştiţi foarte bine că Gabi Matei ne va părăsi din vară şi pe lângă Pleaşcă am adus şi un jucător cu mare experienţă care a evoluzat ani buni aici la Târgu Jiu şi a făcut-o cu succes este gorjean get beget şi sper ca acum pe ultima sută de metri că nu mai e la prima tinereţe să ne poată ajuta la nevoie”, a declarat tehnicianul echipei gorjene.

Fundaşul dreapta gorjean şi-a reziliat contractul cu FCM Târgu Mureş, acolo unde a plecat în vară după ce Ionuţ Badea a renunţat la serviciile sale, şi în ciuda faptului că încă nu a semnat contractul, a urcat în autocarul care a dus echipa în primul cantonament de iarnă cel de la Poiana Braşov: “Nu stau eu într-o semnătură”, a fost singura declaraţie făcută de Popete la revenirea sa la echipa care l-a format.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.