RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu atacă din nou Liga şi Federaţia

/ 2 noiembrie 2010

După ce Pandurilor le-a fost refuzată de către arbitri o victorie meritată în Giuleşti, preşedintele Marin Condescu şi-a adus aminte de războaiele mai vechi cu Liga Profesionistă de Fotbal şi Federaţia Română de Fotbal.

Preşedintele Pandurilor spune că se consideră vinovat de ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc alături de toţi aceia care au închis gura şi urechile atunci când au fost cazuri în care liga şi federaţia trebuiau trase la răspundere: „Toate acestea se întâmplă datorită laşităţii noastre în relaţia pe care o avem cu federaţia şi cu liga. Dacă vrei să cauţi dreptatea, federaţia şi liga nu se mărginesc la a negocia actele de indisciplină. Negociază tot, peste problemele muncii, cele economice. Ar trebui deferiţi justiţiei pentru că aşa ceva nu se poate întâmpla. În afară de prejudiciul pe care ţi-l aduc, de banii pe care jucătorii îi pierd din venituri, oamenii aceştia ar trebui să fie judecaţi de altcineva, nu de comisia de arbitri”, a acuzat Marin Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • scorus spune:

    oare gorjul nu a avut o contributie foarte mare la alegerea conducatorilor din fotbal?????????’

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.