RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Totor Costescu: „Echipa din Târgu Jiu a meritat clar victoria”

/ 24 octombrie 2010

Antrenorul echipei de baschet BCM U Piteşti consideră justă victoria Energiei şi spune că diferenţa a fost făcută de imprecizia jucătorilor săi la linia de fault.

„N-a fost un meci de foarte bună calitate, dar rezultatul este corect. Echipa din Târgu Jiu a meritat clar victoria, noi n-am fost atât de siguri pe noi pe final, iar faptul că am ratat atât de multe arucări libere a contat foarte mult. Aici s-a făcut diferenţa în mod cert. I-am depăşit la recuperări ofensive, un capitol la care noi sufeream foarte mult, dar când ratezi 11 libere într-un meci, dintre care cinci în ultimul minut, lucrul acesta îşi pune amprenta şi pierzi la nouă puncte”, a declarat Tudor Costescu la finalul meciului dintre Energia şi BCM U Piteşti, meci câştigat de gorjeni cu scorul de 82-73. Tehnicianul echipei piteştene a mai spus că a avut la Târgu Jiu un arbitraj foarte bun: „Am felicitat arbitrii la final şi părerea mea este că acesta este cel mai bun arbitraj pe care l-am avut în acest campionat”.

În legătură cu Energia, Tudor Costescu a declarat că are o echipă care încă nu se ridică la nivelul celei cu care gorjenii au încheiat sezonul precedent, însă are un bun potenţial: „Energia este o altă echipă faţă de anul trecut, una cu potenţial de a creşte ca şi joc. Părerea mea este că în acest moment nu este la fel de bună ca aceea cu care Energia a terminat sezonul trecut, dar lucrurile se vor pune la punct”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.