RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Paul Nicolae: „Diferenţa de valoare s-a văzut clar”

/ 13 februarie 2010

Antrenorul craiovenilor de la SCM U, Paul Nicolae, spune că a sperat la o evoluţie mai bună a echipei sale la Târgu Jiu, dar diferenţa de valoare şi spectacolul oferit de fani în tribune au tăiat din curajul jucătorilor săi.

Paul Nicolae a fost surprins şi totodată încântat de ceea ce a văzut la Târgu Jiu: „Aş vrea să felicit gazdele pentru spectacolul oferit în deschiderea partidei, este ceva unic mai ales în Oltenia. Vă spun cinstit că băieţii mei au fost tensionaţi după ce au văzut în deschiderea partidei. Nu au mai întâlnit până acum în ţară aşa ceva”, a recunoscut tehnicianul craiovean. Acesta a mai spus că nu doar spectacolul din tribune a tăiat jocul echipei sale ci şi prestaţia gazdelor: „Am venit la Târgu Jiu cu gândul de a nu ne preda uşor, însă nu am reuşit, din nefericire pentru mine şi pentru echipa mea. Diferenţa de valoare s-a văzut clar. Târgu Jiul are o echipă mult mai bună decât Craiova”, a concluzionat Paul Nicolae.

Dincolo de toate aceste aspecte, Craiova a fost lipsită la Târgu Jiu de serviciile unui jucător important, Matic, care este în ghips, iar Şenai şi Dragovic au şi ei probleme medicale: „Noi suntem încă în stadiul de pregătire fizică pentru că suntem doar de trei săptămâni împreună, dar eu cred că în momentul în care va începe play-out-ul vom fi pe curba ascendentă şi vom reuşi să ne impunem”, a mai spus Paul Nicolae.

Tehnicianul Craiovei spune că Energia are şanse de a prinde un loc de play-off şi speră ca echipa sa să-i poată da o mână de ajutor trupei gorjene învingând măcar una dintre contracandidate, dar asta va fi în special în favoarea celor de la SCM U, Paul Nicolae spunând că o victorie a echipei sale pe teren propriu în faţa celor de la Târgu Mureş, Otopeni sau Timişoara ar însemna enorm.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • fan_handbal_gorj spune:

    felicitari pt baschetbalistii gorjeni. Are dreptate antrenorul craiovei plus ca daca ii vom bate pe cei de la dinamo si brasov in deplasare si daca vom bate si tot acasa inseamna ca prindem un loc cat mai bun pt play-off! Hai Energia!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.