RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II s-au impus cu 3-1 în deplasarea de la Prometeu

/ 16 octombrie 2010

Echipa a doua a Pandurilor recuperează paşii falşi făcuţi în debutul campionatului, când au pierdut la Bârca, în etapa a VIII-a reuşind să se impună cu 3-1 la Craiova în faţa celor de la Prometeu.

Gazdele au deschis scorul prin Gae în minutul 13 la prima lor acţiune la poarta lui Bănică şi au intrat la cabine în avantaj. “Având o echipă foarte tânără în teren am fost surprinşi după trei ocazii mari ratate la 0-0 de golul primit la prima fază la poarta noastră, apoi gazdele, cu o echipă bătrână, au început să tragă de timp încă din prima repriză. Lucrurile s-au schimbat radical în partea a doua, am înscris de trei ori şi o mai puteam face cel puţin de încă două ori, băieţii noştri făcând spectacol la un moment dat pe teren”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Viorel Cioară, organizatorul de competiţii al celor de la Pandurii II. Vlăduţi a întors scorul cu o dublă realizată în doar trei minute, vârful pandurilor marcând în minutele 51 şi 54, iar Voinea, introdus pe teren în minutul 67 şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor închizând tabela la 1-3 în minutul 79.

Prometeu Craiova – Pandurii II Târgu Jiu 1-3 (1-0)

Au marcat: Gae (min. 13) / Vlăduţi (min. 51 şi 54), Voinea (min. 79)

Pandurii II: Bănică – Dobroiu (min. 50 Bertea), Dăianu, Rada, I. Constantin – Stanciu, Poiană, Găman, Nicoloff (min. 70 Minciună) – Zamfir (min. 67 Voinea), Vlăduţi (min. 82 Golea). Antrenor: Florin Bejinaru.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.