RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Badea nu renunţă uşor

/ 7 octombrie 2010

În vreme ce preşedintele Marin Condescu se află în Antalya alături de echipă şi de noul antrenor al Pandurilor, Petre Grigoraş, la Târgu Jiu în aşteptarea soluţionării situaţiei sale aşteaptă Ionuţ Badea, cel care spune că, în acte, este în continuare antrenor la Pandurii.

„Sunt la Târgu Jiu iar prezenţa mea certifică buna mea credinţă şi dorinţa de a încheia pe cale amiabilă acest contract în care nu mă prevalez de nicio clauză. Nu vreau să comentez aceste lucruri şi nu pot să spun decât că până acum nu s-a rezolvat această situaţie. Aştept în continuare să fiu contactat de conducerea clubului”, a declarat Badea pentru www.sportingorj.ro. Acesta nu a dorit să spună dacă va rămâne la Târgu Jiu până la revenirea lui Marin Condescu din Antalya şi nici dacă a întocmit un program propriu de pregătire pentru Pandurii pentru această perioadă sau dacă a fost prezent la stadion în prezenţa unui notar care să certifice prezenţa sa acolo.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • felix spune:

    Badea stai si antreneazai pe frimu ,padureanu ,dodoi si alti mari lingai ,dar mai ales acesti sifonari ,mai bine zis intreabai cum isi ia copiii unii la altii ,iar in fata se,, pupa” si ni spate se ,,iubesc”

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.