RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Badea, speriat de talia timişorenilor

/ 24 septembrie 2010

Având deja pe cap problema fazelor fixe, situaţii în care defensiva Pandurilor s-a dovedit a fi extrem de vulnerabilă, Ionuţ Badea are de înfruntat duminică o problemă suplimentară, aceea a taliei net superioare a echipei timişorene.

Cu o medie de 1,84 m, FC Timişoara este a doua echipă din Liga I ca medie a înălţimii jucătorilor săi, după Gaz Metan Mediaş, în vreme ce Pandurii sunt mai mici în medie cu 5 cm. Ionuţ Badea considerăcă jucătorii săi pot face faţă acestei diferenţe doar prin inteligenţă şi concentrare: „Ne aşteaptă o partidă împotriva unei echipe puternice, periculoasă, cu cea mai mare talei din Liga 1. Trebuie să fim inteligenţi pentru a contracara această talie. Pentru mine fazele fixe constituie un aspect important la care lucrez. Cu concentrare şi atenţie maximă putem contracara aceste faze. Sunt câţiva factori de care trebuie ţinut cont. Atenţia şi concentrarea sunt primordiale, apoi intervine şi natura, în funcţie de diferenţa de înălţime pe care o ai faţă de adversar, dar care poate fi compensată cu o tehnică bună de marcaj la fazele fixe”, a declarat Ionuţ Badea.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • I love energia spune:

    Auuuu sunt multe greseli gramaticale aici..offf

  • gil spune:

    Nici o sansa cu Timisoara.Pe Ghencea au intors rezultatul si pana la sfarsit au controlat meciul.Rezista fizic mai mult,cu toate acestea …HAI PANDURII !!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.