RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Preparator fizic cu aer de principal

/ 17 iunie 2010

Preşedintele executiv al Pandurilor a anunţat completarea staff-ului tehnic al echipei şi cu un preparator fizic, Eugen Pârvulescu spunând că antrenorul Marius Baciu a ales să lucreze cu Ferencz Bajko.

Aducerea lui Ferencz Bajko la Pandurii în postul de preparator fizic este oarecum surprinzătoare având în vedere faptul că cei din conducerea clubului au declarat în mai multe rânduri că se încearcă aducerea lui Jose Vilaca, preparatorul fizic portughezi care a reuşit să-i pregătească foarte bine pe panduri în sezonul în care au reuşit miraculoasa salvare de la retrogradare învingând în deplasare, pe final de partidă, atât pe CFR Cluj cât şi pe Dinamo. Chiar şi antrenorul Marius Baciu nu părea a lăsa loc acestei surprize declarând la sosirea la Târgu Jiu că ar prefera un preparator fizic străin pe stilul francez.

Ferencz Bajko a fost preparator fizic la Forex Braşov, UTA şi FC Vaslui, dar are şi experienţe în cariera de antrenor la Liga I, ambele la timona celor de la FC Braşov. Bajko a antrenat 8 etape pe FC Braşov în 2002, când a reuşit să salveze echipa de la retrogradare, şi 10 etape în 2005, ultimul bilanţ la echipa de sub Tâmpa fiind unul dezastruos, cu doar o victorie, un egal şi opt înfrângeri.

La Pandurii, alături de Marius Baciu şi preparatorul fizic Ferencz Bajko, pe banca tehnică vor mai sta secunzii Flavius Boroncoi şi Florin Bejinaru, dar şi Ionuţ Moşteanu, care va face şi el parte din stafful gorjenilor, el fiind o variantă de rezervă a gorjenilor pentru Liga I deoarece deţine licenţa Pro.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • stoian daniel spune:

    nea feri bine ai venit la tg-jiu sper sa faci treaba buna j sa ne readucetzi bucuria de a juca din nou in prima liga…… euro-africa va duce dorul si acum….:((

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.