RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Bejinaru nu crede în jocuri de culise în ultima etapă

/ 20 mai 2010

Noul antrenor al Pandurilor, Florin Bejinaru, este convins că meciurile ultimei etape vor fi curate şi rezultatele vor fi stabilite doar pe terenul de joc.

După ce în această săptămână s-a tot vorbit despre meciuri în care unele echipe nu se vor implica prea mult facilitând astfel victoria adversarului, Florin Bejinaru spune că nu vede un complot împotriva echipei sale în ultima rundă: „Nu mă tem de jocuri de culise în ultima etapă, dar în condiţiile în care Unirea Urziceni şi-a asigurat locul doi şi nu mai are o concurenţă pentru obţinerea acestui loc, este normal să nu mai depună acelaşi efort ca atunci când ar avea o contracandidată. În ceea ce priveşte Craiova, aceasta a demonstrat pe parcursul campionatului că are potenţa să învigă orice echipă pe teren propriu. Pănă la urmă, e posibil orice. E posibil să piardă şi Iaşiul, e posibil să piardă şi Universitatea Craiova”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.