RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liga a III-a, seria a V-a / Pandurii II se menţine lider detaşat

/ 1 mai 2010

Echipa secundă a clubului Pandurii Târgu Jiu a învins la Sânnicolau Mare, scor 1-0 şi rămâne lider al seriei a V-a, la cinci puncte de singura sa urmăritoare ACU Arad, învingătoare şi ea acasă, scor 1-0 cu FC II Timişoara.

Atacantul apreciat de Sorin Cîrţu, Voinea, a marcat golul gorjenilor în minutul 55, iar portarul Bănică a păstrat cele trei puncte în vistieria echipei sale apărând o lovitură de la unsprezece metri în minutul 77. Tilincă a fost singurul jucător trimis de Cîrţu la echipa secundă care a evoluat, Zahiu oferindu-I un post inedit, de mijlocaş stânga. Debutanţi în Liga I de curând, Stanciu şi Vlăduţi au fost şi ei titulari. “A fost un meci greu, echipa gazdă era în situaţie de retrogradare, dar băieţii au jucat bine, s-au bătut şi continuăm cursa spre promovare”, a declarat pentru www.sportingorj.ro, directorul sportiv al gorjenilor, Viorel Cioară.

Pandurii II Târgu Jiu a acumulat 57 de puncte din 25 de jocuri disputate iar ACU Arad, ocupanta locului doi are 52 de puncte din 24 jocuri.

Unirea Sânnicolau Mare – Pandurii II Târgu Jiu 0-1

A marcat: A. Voinea (min. 55)

Pandurii II: Bănică – Dobroiu, Tătaru, Rada, I. Constantin – Stanciu, Bertea, Bugiu, Tilincă – Voinea, Vlăduţi.

Au mai jucat: Fărcăşanu, Iclănzan, Pătraşcu şi Dăianu.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.