RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICA LIGA A III-a, SERIA A V-a / Unirea Sânnicolau Mare – Pandurii Lignitul II Târgu Jiu

/ 29 aprilie 2010

Liderul seriei a V-a, Pandurii II Târgu Jiu nu ar trebui să aibă emoţii pe terenul unei formaţii din partea a doua a clasamentului, mai ales că Gabi Zahiu beneficiază în continuare de sprijinul unor jucători cu pretenţii de Liga I.

Pandurii II Târgu Jiu merg la Sânnicolau Mare cu gândul de a păstra avantajul de cinci puncte pe care-l au faţă de ACU Arad, formaţia de pe locul doi. „Nu ne gândim la altceva decât la victorie pentru că trebuie să ne păstrăm acest avans pe care l-am luat faţă de urmăritoare. Avem tot lotul valid, nu avem jucători accidentaţi şi nici suspendaţi, aşa că ne aşteptăm la o partidă bună, care să meargă pe linia celei cu Naţional Sebiş, acesta fiind probabil cel mai bun meci făcut până acum de echipa noastră. Bănică a revenit la noi după ce Livshit şi-a rezolvat problemele cu viza şi a fost cooptat în lotul echipei mari, iar Rada, Tătaru şi Tilincă ne-au fost lăsaţi de Sorin Cârţu pentru acest meci, în schimb ni l-a luat pe Pleaşcă pentru meciul de la Bistriţa.” a declarat pentru www.sportingorj.ro directorul sportiv al gorjenilor, Viorel Cioară. Deşi Unirea a arătat altă faţă în retur faţă de prima parte a campionatului, gorjenii nu vor să le dea nici o şansă şi să mai facă un pas spre promovarea în eşalonul secund. „Unirea Sânicolau Mare este o echipă schimbată în bine faţă de turul campionatului. Dacă la sfârşitul turului adunaseră doar 11 puncte, acum au deja 27 şi cei care au jucat contra lor i-au perceput ca pe o echipă bună, destul de bine închegată. Sunt buni, dar noi nu vrem să le lăsăm nicio şansă şi vrem să aducem încă trei puncte din deplasare, puncte care să ne netezească drumul spre îndeplinirea obiectivului”, a mai declarat Cioară.

Jocul Unirea Sânnicolau Mare – Pandurii Lignitul II Târgu Jiu este programat vineri, de la ora 17.00 şi este condus de o brigadă din Oradea cu Ştefan Erdei la centru, ajutat de asisitenţii Călin Putyer şi Carmen Neagu.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.