RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICA LIGA A III-A, SERIA A V-A / Pandurii II Târgu Jiu – CS Ineu

/ 18 martie 2010

Victoria este cuvântul de ordine în tabăra „pandurilor mici”, echipa a doua a Pandurilor nefiind dispusă să facă niciun fel de concesie pe propriul teren, mai ales în faţa unei echipe de nivelul celor de la Ineu.

„Nu se pune problema să ne încurcăm cu cei de la CS Ineu. Suntem pe primul loc, am ajuns aici şi suntem obligaţi să ne menţinem pe acest loc dacă vrem să promovăm. Cei de la Ineu au probleme destul de mari, jucătorii au restanţe financiare, dar astea sunt problemele lor, noi trebuie să ne concentrăm şi să câştigăm acest joc care ne poate duce la patru puncte de Minerul Mehedinţi, care va sta în această etapă”, a declarat pentru www.sportingorj.ro organizatorul de competiţii al celor de la Pandurii II, Viorel Cioară.

Pentru acest meci atacantul Vlăduţi este suspendat după ce a primit patru cartonaşe galbene, dar Viorel Cioară spune că antrenorul Gabi Zahiu are suficiente soluţii pentru acest post: „Voinea a jucat foarte bine pe acest post, Fărcăşanu a fost mereu un jucător care ne-a ajutat foarte mult. Toţi jucătorii au un tonus bun”, a mai spus oficialul echipei târgujiene. Acesta a mai subliniat faptul că unul dintre jucătorii lăsaţi la echipa a doua de Ciobotariu, Ionuţ Stancu, se antrenează foarte bine: „Se observă la el o altă mentalitate şi pot spune că-i trage după el pe cei tineri, jucători pentru care a devenit un model”, a mai spus Viorel Cioară.

Meciul dintre Pandurii II şi CS Ineu se va disputa vineri pe terenul sintetic din cadrul Complexului „Municipal” din Târgu Jiu, cu începere de la ora 15:00, el fiind precedat de o altă întâlnire de liga a III-a, Minerul Mătăsari – Oltchim Râmnicu Vâlcea, meci care va începe la ora 11:30.

www.sportingorj.ro

CLASAMENT LIGA A III-A, SERIA A V-A

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.