RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sorin Cârţu: „Putem obţine 4 victorii!”

/ 20 aprilie 2010

Optimismul nu l-a părăsit pe Sorin Cârţu deşi situaţia Pandurilor în clasament este una destul de dificilă cu doar şase etape înaintea finalului de sezon în Liga I.

Tehnicianul echipei gorjene spune că echipa este gata să facă totul pentru a obţine salvarea de la retrogradare: „Putem să facem câteva victorii. Jucăm cu Braşovul. De ce n-am putea obţine victoria? Jucăm cu Iaşiul. Păi dacă nu suntem în stare să batem Iaşiul, rămân ei în Liga I şi ne ducem noi în cea de-a doua. Suntem dispuşi la orice sacrificiu pentru a acumula punctele salvării. Ar mai fi meciul de la Alba Iulia, care ar putea găsi această echipă fără speranţe. Şi din celelalte meciuri mai putem lua ceva. Posibilitatea de a avea patru victorii nu este ceva de exclus.”, sună calculele pe care Cârţu le face înaintea ultimelor runde. Însă toate aceste calcule depind în mare măsură de prima confruntare, cea cu FC Braşov: „Dacă învingem Braşovul suntem în luptă. Cu trei puncte după meciul cu Braşovul vom fi pe drumul adevărat. După aia mai vedem dacă mai avem staţii sau ne-am oprit. Meciurile care vin sunt pentru noi aşa cum spune cântecul, One way ticket”, a mai declarat Sorin Cârţu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.