RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sorin Cârţu: „Toate meciurile noastre sunt sub presiune”

/ 1 aprilie 2010

Pandurii vor să obţină la Galaţi un rezultat bun, care să-i menţină în competiţie şi care să le ridice moralul înaintea partidelor dificile pe care gorjenii le mai au de disputat.

„Suntem într-o situaţie care nu ne convine deloc şi ne gândim să o schimbăm în bine”, spune Sorin Cârţu în dorinţa de a-şi mobiliza jucătorii înaintea meciului cu Oţelul. Tehnicianul Pandurilor spune că evită să spună dacă s-ar mulţumi cu un rezultat de egalitate sau nu: “În funcţie de ce va fi în teren poţi sau nu fi mulţumit de remiză. Dacă mă întrebaţi înaintea meciului cu Steaua dacă aş fi fost mulţumit poate spuneam că da, dar acum nu mai sunt. Vedem ce va fi pe parcursul jocului. Cert este că nouă ne trebuie cât mai multe puncte până la finalul campionatului. Toate meciurile noastre sunt sub presiune. Mai sunt 10 partide, vedem câte puncte ne trebuie, 12-14-15-18 puncte. Nu se ştie niciodată cu câte te vei salva. Lucrurile se pot schimba la ce desfăşurări au meciurile”, a mai declarat Sorin Cârţu.

Meciul dintre Oţelul Galaţi şi Pandurii deschide runda cu numărul XXV vineri, cu începere de la ora 14:00, şi va fi transmis în direct de GSP TV.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.