RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sorin Cârţu revine la Pandurii

/ 17 martie 2010

Fostul tehnician al Pandurilor, Sorin Cârţu, este gata să revină pe banca gorjenilor după ce Pandurii au ajuns într-o situaţie dificilă în clasament în vremea mandatului lui Liviu Ciobotariu.

Sorinaccio a primit dispensă din partea lui Mircea Rădulescu pentru a putea antrena din nou pe Pandurii după ce a părăsit echipa gorjeană în toamnă, după meciul terminat la egalitate cu Unirea Urziceni, iar de mâine este aşteptat la Târgu Jiu pentru a prelua conducerea tehnică.

Situaţia este una similară cu cea din urmă cu doi ani, atunci Neagoe fiind rechemat la echipă după ce implantul portughezului Joaquim Texeira nu a dat roade.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • AM spune:

    iar vine Hercule ma?…aa e bine..cred ca o sa va ia familiile la rand..de la maimuta la robot…asta e..am auzit ca o sa ajungeti in europa league daca vine Contele de Monte Cristo asta…care face numai miute cu pepeni si 5 contra 2…(cu pistoalele cu apa) pac-pac..frumos asa

  • mihai spune:

    bah dar ce antrenor e bun dupa parerea voastra?oricine vine il criticati fanilor..:)))..oare stiti vreunul sa stati in ghete?vai mama voastra.hai pandurii!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.