RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sorin Cârţu: „Eu cred că Ghindeanu este depăşit de situaţie”

/ 13 aprilie 2010

Tehnicianul Pandurilor l-a trecut pe linie moartă pe Ghindeanu după meciul de la Mediaş şi spune despre jucătorul său că pare a fi o cauză pierdută.

Cârţu a fost extrem de supărat pentru felul în care jucătorul de bandă s-a comportat în teren în condiţiile în care avea multe aşteptări de la Ghindeanu la acest meci, iar el a ratat cu seninătate o ocazie imensă în minutul 38 la un contraatac declaşat de Stromajer. „În ceea ce-l priveşte pe Ghindeanu, evoluţia sa m-a surprins. El nu mai joacă de mult timp, am discutat cu el şi mă aşteptam la el să aibă o altfel de prestaţie. Am mizat pe el, pe experienţa lui. Voiam ca el să vină din linia a doua, să fie decisiv, dar el a fost depăşit. Eu cred că el este depăşit nu doar de situaţia asta în care ne aflăm noi, ci şi de ceea ce se cere în prima divizie”, a declarat Sorin Cârţu cu privire la Ghindeanu, jucător trimis la echipa a doua după acest meci.

Antrenor Pandurilor s-a mai arătat nemulţumit şi de felul în care unii dintre jucătorii săi înţeleg să se conecteze la tensiunea partidelor: „Sunt jucători cărora le lipseşte concentrarea, iar asta e o problemă de atitudine. Este greu să faci ceea ce-ţi propui dacă nu intri în teren conectat la tensiunea partidei şi fără să apelezi la spiritul de competiţie”, a mai spus Sorin Cârţu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.