RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sorin Cârţu i-a trimis la echipa a doua pe Tilincă şi Arrieta

/ 6 aprilie 2010

Tehnicianul Pandurilor se lipseşte de aportul a doi atacanţi pentru meciul cu Dinamo, Arrieta şi Tilincă fiind trimişi la echipa a doua.

Măsura luată de Sorin Cârţu a fost motivată de conducerea clubului prin randamentul slab avut de jucători în ultima vreme, însă dacă în cazul lui Tilincă se poate accepta doar acest argument, în cazul lui Arrieta poate fi vorba şi de alte motive. Arrieta nu a mai prins lotul primei echipe în ultimele etape, iar la Galaţi nu a fost în lot din cauza unei accidentări. Secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi, spune că această măsură este şi în sprijinul echipei secunde, cei doi atacanţi având misiunea de a ajuta Pandurii II în etapele următoare să ia o opţiune serioasă în lupta pentru promovare în Liga a II-a.

Deşi iniţial Cârţu a anunţat că nu se va mai baza în acest sezon pe serviciile celor doi, se pare că în funcţie de ceea ce se va întâmpla în etapele viitoare, de posibilele suspendări sau accidentări, tehnicianul Pandurilor ar mai putea apela totuşi la cei doi atacanţi.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.