RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ionuţ Sanda contină să surprindă

/ 29 martie 2010

Atleţii de la CS Pandurii Târgu Jiu s-au întors cu o medalie de argint şi două de bronz de la Campionatele Naţionale de Cros pentru copii şi juniori, competiţie care s-a desfăşurat la Reşiţa.

Ionuţ Sanda, care a făcut o surpriză extrem de plăcută şi la Campionatele Naţionale de sală, a confirmat la Reşiţa şi, la prima cursă de cros alergată, a devenit vicecampion naţional de juniori 3 ajutându-şi echipa să termine competiţia pe locul patru.

Medalii de bronz au fost luate de echipa feminină de copii 2 formată din Diana Amzucu, Andra Ţîrcă, Gabriela Niţu, Georgiana Ciocioi, Mădălina Popescu, şi cea de junioari 2, din care au făcut parte Alexandru Dobriţescu, Claudiu Renghea, Alin Mătuşa, Florin Jianu, Ion Chiriac.

O performanţă notabilă este şi cea obţinută de Larisa Buşoiu care a încheiat la individual pe locul 5, iar cu echipa de junioare 3 pe locul 4, loc pe care l-a obţinut şi echipa de juniori 3 a CS Pandurii Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • bv baeti tinetio tot asa
    bv ionut esti bun
    salutari la tot mie dor de voi
    va doresc bafta sanatate si multe medalii in continuare o sa va vizitez si eu din cand in cand ai salll la tot si dom.Antrenor Bura ion aici avet id meu daca vreti sa vb ok vam lasat bafta

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.