RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Kamara a ales familia în locul vizei

/ 10 martie 2010

În vreme ce Pandurii au un atac de doar 15 goluri, cel mai slab din Liga I, atacanţii, de la care suporterii gorjeni aşteaptă spectacolul pe teren, uită de meciuri, iar conducerea uită să-i sancţioneze.

Adus în iarnă ca soluţie salvatoare pentru ofensiva echipei gorjene, Kamara n-a rupt gura târgului în cele două jocuri disputate în retur. Chiar dacă în primele două etape ale returului Kamara nu a strălucit, mulţi s-au întrebat de ce acesta nu a fost în lotul Pandurilor la meciul cu Universitatea Craiova. Răspunsul l-a dat Marin Condescu, cel care în ultimele zile la Târgu Jiu are un singur refren, „Nu am nimic de declarat”, pentru www.sport.ro a scăpat porumbelul: “Kamara m-a dezmăgit. Noi l-am trimis să-şi ia viza şi el s-a dus la familie, la Napoli. S-a întors tocmai vineri seara în ţară. Păi cum să dăm noi gol cu astfel de atacanţi?”, a spus Marin Condescu pentru site-ul amintit.

Dacă preşedintele Pandurilor a acceptat sancţiunile dictate de antrenor, acelea de a-i trimite pe Raskovic, Stromajer, Martinovic şi Hidişan la echipa a doua, este de neînţeles de ce Kamara a scăpat fără nicio sancţiune, faptele sale părând, cel puţin la prima vedere, mult mai grave decât ale celor trimişi în exil.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.