RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Alertă la Pandurii, Kamara s-a accidentat

/ 11 februarie 2010

Alergările pe zăpadă nu i-au priit africanului adus în această iarnă la Pandurii, atacantul Kamara suferind o entorsă la antrenamentul de joi după-amiază al echipei conduse de Liviu Ciobotariu.

Datorită condiţiilor meteo nefavorabile din ultima vreme au dat bătăi de cap antrenorului Pandurilor care şi-a împărţit echipa în două antrenamentele fiind de asemenea împărţite în două reprize, una de alergări pe pista “Municipal”-ului, iar cea de-a doua în sală.

Dacă accidentările lui Murgan şi Martinovic par să fi devenit deja istorie, cei doi antrenându-se deja alături de ceilalţi colegi, cel care îi dă palpitaţii lui Ciobotariu este acum atacantul Kamara, glezna acestuia cedând în faţa alergărilor pe zăpada înmuiată de ploaie. Alerta este cu atât mai mare cu cât Kamara era privit de tehnician drept unul dintre titularii din atacul Pandurilor pentru meciul cu Astra Ploieşti, meci la care Raskovic nu va putea fi folosit din cauza cumulului de cartonaşe galbene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.